Naar overzicht

NOF Digitaal

Wij brengen u nieuws, achtergronden en infotainment uit Noordoost-Friesland. Twee keer per week op papier en ieder moment van de dag in digitale vorm. U hoeft dus voortaan niets meer te missen!
Met onze digitale krant heeft u Nieuwsblad Noordoost-Friesland altijd binnen handbereik op uw smartphone, tablet of desktop. Met onze Plusartikelen bent u altijd goed geïnformeerd over de achtergronden bij het nieuws. De wekelijkse nieuwsbrief geeft u een update van het belangrijkste nieuws. De keuze is aan u. Hieronder vindt u een overzicht van onze digitale producten.

Digitale krant

Houdt u van gemak dan is de digitale krant, een kopie van de papieren versie, net iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Als u de krant downloadt, kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u toegang tot uw eigen vertrouwde krant, altijd en overal.

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen:

1. Lees de digitale krant in uw Internet-browser

U kunt de digitale krant direct openen en lezen door op de onderstaande knop te drukken. Open de digitale krant

2. Lees de digitale krant in de app voor uw tablet en mobiel

Ga naar de App Store of Google Play en download de Nieuwsblad Noordoost-Friesland-app om de digitale krant te lezen.

Plusartikelen

Onze Plusartikelen kunt u vinden op nieuwsbladnof.nl. De Plusartikelen belichten unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang. Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen. Ga naar de website

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de week. Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang deze gratis in uw mailbox.

Wekelijkse nieuwsupdate.

Mis niets van het nieuws uit Noordoost-Friesland. Ontvang elke week onze nieuwsupdate.

Inschrijven

Handig om te weten

Kan ik de NOF ook digitaal lezen op bijvoorbeeld mijn telefoon of tablet?
Met de Nieuwsblad Noordoost-Friesland krant app heeft u onbeperkt toegang tot onze digitale editie. U leest de krant in zijn vertrouwde, herkenbare vorm op uw scherm en kunt op ieder artikel inzoomen. U kunt artikelen ook downloaden.
Wat zijn Plus artikelen?
Onze Plusartikelen kunt u vinden op nieuwsbladnof.nl. De Plusartikelen belichten unieke verhalen, gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang. Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen.
Wat houdt de nieuwsbrief in en hoe kan ik deze ontvangen?
Niets missen van het nieuws uit Noordoost-Friesland? Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de week. U kunt zich inschrijven door op deze link te klikken: Aanmelden nieuwsbrief Nieuwsblad NOF

Registreren

Heeft u nog geen NOF-account?

Registreer nu gratis om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen kunt u terecht bij ons KlantenContactCentrum:
088 800 2004
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur